Blog

Mikko Talvitie Mikko Talvitie

Kaduilla

Yllättävän pitkä aika kului jälleen siitä kun kameran viimeksi repusta kaivoin. Itselle on liian helppoa antautua tunteeseen, että lumen ja pimeän keskellä ei ole mitään kuvattavaa. Tuntuu kuin kaikki näyttäisi vain valkealla massalla ilman, että osaa kunnolla nähdä mitään kuvaamisen arvoista. Likaisia lumikasoja, valkeaa erämaata ilman yksityiskohtia tai aina vääränlaista keliä. Tekosyitä on monenlaisia.

Lue lisää
ralli Mikko Talvitie ralli Mikko Talvitie

Rally Finland 2023

Kallen ja Esapekan rajujen kaatojen jälkeen, nousi tämän vuoden Rally Finlandin sateiseksi tähdeksi Jari-Matti Latvalan rykäisy rally1 auton ratissa. Jyväskylän kolminkertaisen voittajan, Toyotan nykyisen tallipäällikön paluu MM-sarjan korkeimmalle tasolle, sai muutkin kuin parivaljakon Latvala Hänninen naamat leveään hymyyn.

Lue lisää
post Mikko Talvitie post Mikko Talvitie

Threads

Viimepäivinä klikki-otsikot ovat huutaneen vastakkain asettelua Elon Musk vs Mark Zuckerberg tai Twitter vs Threads. Miljardöörit ovat puhuttaneet niin taisteluhäkkiin kiipeämisen osalta, kuin kilpailevien sosiaalisen median alustojen takia.

Lue lisää
Mikko Talvitie Mikko Talvitie

Tuhat sanaa tai kuvaa?

Muutama vuosi siinä meni, mutta vihdoin päätin kääntää nettisivut Squarespace.com pohjalle. Vuosien leikkiminen wordpressin kanssa vaihtui käytettävyyteen ja helppouteen. Toki kustannusten nousu oli huomattava, mutta säästetty aika ja vaiva sen arvoista.

Lue lisää